fredag 22. juni 2007

" Eva" malt av Anne-Guri


Teknikk: Akryl Str: Malt: 2006

Dette bildet ble malt til ei erotisk utstilling som jeg var med på i vår.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Heia!

Beate Larssen sa...

Nu har du kommet godt i gang. E det ikke skøy? Laga link fra mi maleside :)

Muffin sa...

Jasså så dåkker har fått dæ blogg uten at æ har visst om det... ja æ snøsa det opp tel slutt, fra ho Beate. Har vært her og beundret alle de fine bildan dokkers, syns han Martin e næsten enda flinkar til å lag bilda enn ho Anne-Guri! Stå på!

Muffin sa...

Anne-Guri du er nominert til rockin' girl blogger... se i bloggen min og legg gjerne ut flere av de fine bildan dokker har mala.

Merethe sa...

Bildan dine e berre super, altså!

Inger Anne sa...

Anne Guri og Martin , dere maler noen utrolig flotte bilder. Bloggen deres er lagt til i favoritter .

Anne-Guri sa...

tusen takk for sånne koselige ord. Nu savne æ litt mer bilda av Martin da. Har forsøk å lokke han med meg til aterlieet, men han er jo så opptatt... Han har ennå ikke kommet ajour med bestillingene sine. Det sier jo litt om braksukksessen hans :o)

Så; Helle, den som venter på moe godt venter ikke for gjeves :o) ;o)

disa sa...

成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖